Què és el Punt Jove de Salut?

El Punt Jove de Salut té per objectiu promoure i millorar la salut i benestar dels adolecents i joves mitjançant talers, xerrades i campanyes de sensibilització.

També tens l’Assessoria de Salut és un servei gratuit i confidencial on els i les joves d’entre 12 i 25 anys seran escoltats/es, informats/es i orientats/des sobre sexualitat, alimentació,drogues, salut emocional, bullying entre altres.

Pots demanar cita prèvia enviant un whatsapp al 661 31 25 38.

Curs d’Agents Joves de Salut

És una formació pensada perquè els joves que la facin siguin especialistes en temes de salut i joves i puguin transmetre aquesta informació als seus companys durant les festes d’oci nocturn del municipi. Alguns dels temes que es treballaran seran: addiccions i tòxics, alimentació, sexualitat, primers auxilis, sexisme durant la festa, resolució de conflictes i gestió de les emocions.

Si fas aquest curs obtindràs un certificat d’Agent Jove de Salut.

Cursos de creixement personal

És una formació pensada perquè els joves tinguin l’habilitat d’identificar les seves emocions, sàpiguen gestionar-les i també regular-les. Tenir una bona intel·ligència emocional permet a les persones ser més competents a nivell acadèmic, social, personal i laboral. Si tens ganes de conèixer-te millor, no ho dubtis!