Definició

La Sala d’Actes ubicada al primer pis de Can Genís, es una sala amb capacitat per a 80 persones, espai polivalent per a usos diversos, actualment s’hi dur a terme el curs de ball llatí i zumba, a part xerrades, passis audiovisuals, conferències, reunions …

A la sala hi trobareu a la vostra disposició: equip de megafonia, projector, portàtil, pantalla per a projeccions i wifi.

Qui ho pot utilitzar?

Els espais de trobada poden ser utilitzats per a joves del municipi a partir de 14 anys i entitats inscrites al registre municipal.

Què hi puc fer?

S’hi poden fer xerrades, cursos, tallers, conferències, passis audiovisuals, reunions… només caldrà la capacitat no sigui superior a la permesa i que l’activitat a realitzar tingui el vist i plau de l’àrea de Joventut.

Com i on la puc reservar?

Primer caldrà consultar la disponibilitat de les sales a l’àrea de Joventut ( c/ Cervantes, 8 17200 Palafrugell ó bé al 972 61 31 04) de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 22.00 h posteriorment a la mateixa àrea t’indicaran com formalitzar la teva reserva.

Quan he de pagar?

El servei de cessió de la Sala d’Actes no té cap cost, excepte les activitats amb contraprestació econòmica, organitzades per part d’associacions inscrites en el registre municipal o col.lectius amb informe favorable de l’àrea municipal relacionada, tributaran a una tarifa de 5€/hora.