Quin és l’objectiu del programa?

L’objectiu és acompanyar i oferir atenció al col·lectiu jove en el seu procés d’orientació i/o assessorament formatiu i laboral i facilitar la seva transició al mercat de treball.
Hi col·laboren els centres educatius de Palafrugell, el Centre Municipal d’Educació, el Centre d’Atenció Primària, l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Com pots accedir al servei?

El servei ofereix atenció directa d’informació i orientació a joves de 16 a 29 anys els dimecres de 12.30 a 19.00 h i dilluns, dimarts, dijous i divendres de 8.00 a 14.30 h a Can Genís.
Telèfon: 655 42 55 06

ORDRE EMT/211/2023, de 30 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOC – SUPORT JUVENIL).

Què hi trobaràs?

  • Suport en la recerca de feina (disseny de currículum, candidatures online…)
  • Orientació per trobar una formació que et motivi.
  • Acompanyament per tenir clar el teu objectiu laboral.
  • Coneixement del món laboral.
  • Assessorament d’itineraris formatius.
  • Tallers grupals.
  • Mobilitat Internacional.

També es facilita el disseny d’itineraris formatius i/o laborals personalitzats i en la millora de competències d’accés a l’ocupació oferint els recursos més convenients en funció de les característiques personals i/o socials de cadascú. Així s’assegura una resposta integral que impulsi la formació professionalitzadora del jove i una posterior inserció laboral de qualitat.

Aquest programa es porta a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, està promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i finançat per el Fons Social Europeu FSE + de Catalunya 2021-2027.