Vols fer una estada en un altre país?

Tens tot un ventall d’opcions i possibilitats al teu abast. Entre d’altres, destaquem les següents:

  • Realitzar estudis a l’estranger
  • Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc.
  • Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació
  • Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.)
  • Participar en projectes juvenils (intercanvis, formacions internacionals, etc.)

Què trobaràs al servei de mobilitat internacional?

Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que tens al teu abast per fer una estada en un altre país. Pots rebre informació personalitzada a l’Assessoria Presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves t’atendrà de forma individual i t’orientarà perquè puguis concretar i donar forma al teu projecte de mobilitat. També rebràs informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d’atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.).

Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves.

Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, perquè puguis disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en una altre país.

Carnets internacionals

Ser jove ha de tenir algun avantatge i si a més a més pot ser econòmic, millor!

Ara pots venir a Can Genís i demanar el carnet internacional d’estudiant, el carnet jove internacional, el carnet de professor internacional o el carnet d’alberguista. Gaudeix dels descomptes que t’ofereixen a tot el món!

Com pots accedir al Servei?

Et deixem les dades de contacte del PIJ del teu municipi per si vols ampliar informació, resoldre algun dubte, demanar dia i hora per l’assessoria, inscriure’t a un taller…

Horari

Cada ​dijous ​de ​17.00 ​a 21.00 al ​Punt ​Òmnia ​de ​Can ​Genís.