Definició

La sala d’expressió corporal té una capacitat per a 10 persones, està ubicada al primer pis de Can Genís, aquesta sala està adaptada per al desenvolupament d’activitats d’expressió corporal, disposa de terra de parquet i 5 metres de lineals de miralls a la paret.

Aquest espai està pensat per activitats de moviment del cos, ja sigui dansa, ioga, tai-txi, acrosport, breakdance… com la resta de les sales disposa de servei de WIFI.

Qui ho pot utilitzar?

Els espais de trobada poden ser utilitzats per a joves del municipi a partir de 14 anys i entitats inscrites al registre municipal.

Què hi puc fer?

S’hi poden fer cursos, tallers, assajos, entrenaments… només caldrà la capacitat no sigui superior a la permesa i que l’activitat a realitzar tingui el vist i plau de l’àrea de Joventut.

Com i on la puc reservar?

Primer caldrà consultar la disponibilitat de les sales a l’àrea de Joventut ( c/ Cervantes, 8 17200 Palafrugell ó bé al 972 61 31 04) de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 22.00 h posteriorment a la mateixa àrea t’indicaran com formalitzar la teva reserva.

Quan he de pagar?

El servei de cessió de la Sala d’Actes no té cap cost, excepte les activitats amb contraprestació econòmica, organitzades per part d’associacions inscrites en el registre municipal o col.lectius amb informe favorable de l’àrea municipal relacionada, tributaran a una tarifa de 5€/hora.