Definició

Els diferents espais de Trobada que trobareu ubicats a Can Genís, són espais pensats per a grups de 15/20 persones, sales que pretenem que siguin una referència per a joves i per entitats, un espai de convivència per compartir amb els amics o els associats, aquests espais estan pensats per fer trobades, reunions, tallers, cursos…

En els diferents espais i trobareu a la vostra disposició plafons informatius amb tota l’actualitat i informació municipal. Servei de WIFI. i podeu consultar tot tipus d’informació juvenil sobre diferents serveis i activitats d’interès per a joves als nostres professionals que trobareu al centre.

Qui ho pot utilitzar?

Els espais de trobada poden ser utilitzats per a joves del municipi a partir de 14 anys i entitats inscrites al registre municipal.

Què hi puc fer?

S’hi poden fer trobades, xerrades, cursos, tallers, reunions… només caldrà la capacitat no sigui superior a la permesa i que l’activitat a realitzar tingui el vist i plau de l’àrea de Joventut.

Com i on la puc reservar?

Primer caldrà consultar la disponibilitat de les sales a l’àrea de Joventut ( c/ Cervantes, 8 17200 Palafrugell ó bé al 972 61 31 04) de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 22.00 h posteriorment a la mateixa àrea t’indicaran com formalitzar la teva reserva.

Quan he de pagar?

El servei de cessió dels espais de trobada no tenen cap cost, excepte les activitats amb contraprestació econòmica, organitzades per part d’associacions inscrites en el registre municipal o col.lectius amb informe favorable de l’àrea municipal relacionada, tributaran a una tarifa de 5€/hora.