APUNTA'T A LA GARANTIA JUVENIL

 

 

Quin és l'objectiu de la Garantia Juvenil?

L'objectiu és garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats

 

Quins requisits he de complir per tal de ser beneficiari de la Garantia Juvenil?

  • Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure's els estrangers titulars d'una autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.

  • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya

  • Tenir més de 16 i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  • No haver treballat el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

  • No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

  • No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

  • Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

 

Sóc jove de Palafrugell i vull donar me d'alta al sistema de Garantia Juvenil, com ho haig de fer?

Vine'ns a veure i una Impulsora t'assessorarà durant tot el procés. Cada dimarts de 10.00 a 14.00 (amb cita prèvia) i de 16.00 a 19.00h al Punt Òmnia de Can Genís

 

Mes informació sobre Garantia Juvenil aquí

Contacte Baix Empordà: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

 

 


© 2009 Can Genís. L'Espai dels joves a Palafrugell · C. Progrés, 13 · 17200 Palafrugell · Tel 972 613 104 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

© CAN GENÍS - Avís legal

Dset Solutions