El Carretó de Can Genís

Si tens entre 14 i 18 anys, ets una persona activa i vols estar informat/da de tot el que passa a Palafrugell, busca el Carretó de Can Genís al pati del teu centre educatiu. El trobaràs un cop a la setmana ple d’informació sobre cursos, tallers, sortides, concerts, activitats culturals, activitats formatives, voluntariat, intercanvis a l’estranger, informació sobre beques, processo participatius i  molt més! Fins i tot es sortejaran entrades per anar al teatre, a festes i a concerts. I el millor de tot, si tens ganes d’organitzar una activitats, nosaltres te ajudarem a organitzar-la. Totes aquestes activitats són organitzades per les diferents Àrees de l’Ajuntament de Palafrugell així com per diferents entitats del municipi.

I ara, a més tindràs la oportunitat de penjar els cartells dels teus concerts, exposicions de fotos, obres de teatre,etc. per fer-ne el màxim de difusió. Per fer-ho només hauràs de passar pel Carretó del pati i fer la teva proposta.

 

A més el/la professional del Carretó de Can Genís compte amb la col·laboració dels delegats de classe col·laboradors, els quals l’ajudaran a fer arribar la informació a aquells companys de classe que habitualment no van al Carretó de Can Genís. Gràcies a ells/elles tindreu els cartells penjats a l’aula amb les últimes novetats, al mateix temps ells/elles seran els/les encarregats/des de recollir les inquietuds i demandes formulades pels joves i fer-ho arribar al/la professional del Carretó de Can Genís.

 

Així que no ho dubtis més i sigues el primer en saber tot el que passa a Palafrugell!!!

Encara no saps quins dies estem durant l’estona de pati al teu centre educatiu?

  • Dilluns: IES Baix Empordà
  • Dimecres: IES Frederic Martí Carreras
  • Dijous: CC Sant Jordi
  • Divendres: CC Prats de la Carrera

Si vols fer alguna consulta i no arribes a temps, pots escriure’ns a l’adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar-nos al telèfon  661312538.

T’hi esperem!

Segurament també t’interessa saber que la ubicació dels Punts d’Informació i Participació Juvenil als Centres d’Educació Secundària (PIJCES) és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Palafrugell i en la que hi estan involucrades l’Àrea d’Educació, l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Participació i Ciutadania i és gestionat per Suara Cooperativa.

   
 


© 2009 Can Genís. L'Espai dels joves a Palafrugell · C. Progrés, 13 · 17200 Palafrugell · Tel 972 613 104 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

© CAN GENÍS - Avís legal

Dset Solutions