Espai Jove

El projecte Espai Jove està promogut per les Àrees de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell i gestionat per Suara Cooperativa.

El projecte consta de 2 programes: l’Esplai Jove i Educadors de Carrer.

Esplai Jove

L’Espai Jove, ubicat a els Ametllers, és un lloc de trobada i de relació per a joves de 12 a 17 anys. El servei  fomenta la participació activa a partir d’una oferta d’activitats lúdico-educatives gratuïtes pensades per aprofundir i treballar aspectes de convivència entre la gent jove. La programació té en compte la necessitat d’oferir activitats i recursos diferenciats per interessos i franges d’edat, amb l’objectiu de poder acompanyar els joves en l’orientació del seu futur. A més, qualsevol jove o grup de joves pot proposar activitats de tota mena, en la línea de potenciar la seva participació activa. El servei esta obert de dilluns a divendres, durant el curs escolar, de 17.00 a 20.00 h, i els dissabtes de forma alterna es fan sortides i activitats. 

 

Per contactar amb nosaltres: 

Els Ametllers

C. Barris i Buixó, 33 

Tel. 670 602 227

a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.facebook.com/espaijovepalafrugell

 

Educadors de Carrer

L’educador i educadora social de carrer faciliten la comunicació i la integració de les persones joves del municipi amb l’administració local, les entitats i la ciutadania; també intervenen en cas de conflicte i promouen el civisme i la participació. 

La finalitat del programa és que els dos professionals que treballen al carrer esdevinguin un referent per a la població juvenil i les entitats del poble, treballant per a la millora i benestar de la població. 

Els Educadors de Carrer treballen les tardes, fora de l’horari escolar i també la majoria de dissabtes. Se’ls pot trobar pels carrers de Palafrugell, als principals parcs, places del municipi i en espais i serveis públics (biblioteca, Can Genís, piscina, TMP...) on es pot concentrar gran nombre de joves.

 

Per contactar amb nosaltres: 

Tel. 670 608 550

a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.facebook.com/educadorsdecarrerpalafrugell

 

 

 


© 2009 Can Genís. L'Espai dels joves a Palafrugell · C. Progrés, 13 · 17200 Palafrugell · Tel 972 613 104 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

© CAN GENÍS - Avís legal

Dset Solutions