BraveSkate

BraveSkate

T'agrada el monopatí? A Braveskate podràs compartir la teva afició.

 

Braveskate neix l’any 2002 a Palafrugell amb l’objectiu de promoure l’skateboard i d’aconseguir unes instal·lacions per poder practicar-lo, davant la inexistència o el nul manteniment de les poques pistes que hi havien. 
Durant aquests anys hem aconseguit que s’avanci en la creació d’espais per aquesta pràctica esportiva en diversos municipis i hem dinamitzat l’entorn social dels diferents col·lectius que practiquen esports de lliscament duent a terme diferents competicions, trobades, cursets durant vacances escolars i fins i tot campus especialitzats d’estiu. 
Braveskate col·laborem amb d'altres entitats juvenils, esportives i socials per aconseguir que l’skateboard tingui la mateixa consideració que altres esports, equiparant així als patinadors a qualsevol altre esportista.

Considerem l’skateboard com un esport fantàstic, potent, creatiu, que enganxa, i que té uns beneficis físics i mentals importants.

 
Des de l'any 2016, a través de la "BraveSkateScola" fem classes d'skate com a activitat extraescolar a diferents escoles, així com casalets esportius a l'estiu i vacances de nadal, i cursos d'iniciació els caps de setmana a diferents skateparks de la comarca.
 
Trobareu més informació a:

Web:             www.braveskate.org
Tel.:              (+34) 616 765 992